P.M. | 10. 9. 2022, 10:30

Meghan tudi ob kraljičini smrti v središču družinske drame

Profimedia

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta se znašla na Otoku ravno v trenutku slovesa Elizabete II. Njuna prisotnost je povzročila velike preglavice, poročajo britanski mediji ...

Ko je bila preostala kraljeva družina v veliki stiski zaradi umirajoče kraljice, naj bi Harry in Meghan povzročila nemir z zahtevo, da bosta oba odpotovala v Balmoral ob kraljičino smrtno posteljo, piše Daily Mail.

A je bil kralj Karel III. tisti, ki je svojemu mlajšemu sinu povedal, naj žene ne pripelje s sabo, ko je skupaj z drugimi člani kraljeve družine hitel k umirajoči kraljici, poročajo britanski mediji. Ko so izvedeli, da želita oba priti na Škotsko, naj bi se v kraljevi družini nemudoma sprožile burne razprave. 

"Charles je Harryju povedal, da ni prav ali primerno, da je Meghan v Balmoralu v tako zelo žalostnem času," je za medije povedal vir.

"Charles je Harryju povedal, da ni prav ali primerno, da je Meghan v Balmoralu v tako zelo žalostnem času," je za medije povedal vir.

Profimedia

Novi britanski kralj naj bi Harryju svetoval, da bi bilo bolje, če njegova žena ostane v Londonu in se ne pridruži družini. V pogovoru naj bi mu še dejal, da tudi Kate ne bo tam, in da bi moralo biti število res omejeno na najožjo družino.

Na koncu se je Harry kljub slabi volji tja odpravil sam, saj je imel s svojo babico zelo topel in ljubeč odnos. A kot je znano, je na Škotsko prispel prepozno.

Profimedia

"Charles je zelo zelo jasno povedal, da Meghan ne bo dobrodošla," so se v luči priprav na monarhijo po smrti Elizabete II. razpisali britanski tabloidi.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije