Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
Verzi
Radarska slika padavin
Išči
Cosmopolitan
Avtomagazin
Sensa
Elle
Govori.se
Aktivni
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Kulinarika
7. 5. 2023
Ena najbolj prestižnih restavracij v Sloveniji je zaprla svoja vrata: poznamo razlog
Kulinarika
6. 5. 2023
Perutnina Ptuj vstopila na trg brezmesnih živil: ne boste verjeli, iz česa je nova (vegetarijanska) Poli klobasa
Živali
3. 5. 2023
'Napaka' enega kmeta povzročila pogin prek deset milijonov čebel (VIDEO)
Kulinarika
3. 5. 2023
Picerija v Trstu ponuja pico s črički: bi jo poskusili?
Rok uporabe
25. 4. 2023
"Trajnostni smo toliko, kot se nam splača," ali zakaj družine na leto skozi okno vržejo več kot 350 evrov? (VIDEO)
Rok uporabe
24. 4. 2023
Nataša Pirc Musar si želi kljub hudemu tempu ostati zvesta sebi: priznala nam je, katero jed bi lahko jedla do konca življenja
Rok uporabe
24. 4. 2023
Nataša Pirc Musar je z nami delila recept nevsakdanje, a puhaste slaščice (izvira iz japonske kuhinje)
Rok uporabe
22. 4. 2023
Filip Flisar je za nas pripravil domačo štajersko joto: izvedeli smo, zakaj ne nosi več ikoničnih brkov (VIDEO)
Kulinarika
22. 4. 2023
Boste sončno soboto izkoristili za piknik? Priznani kuharski mojster je razkril preprost trik za še okusnejšo hrano z žara
Rok uporabe
22. 4. 2023
Skrivna sestavina Flisarjeve jote s kislo repo je ... - zagotovo ste zanjo že slišali (preberite, kaj potrebujete za kuhanje)
Zdravje
21. 4. 2023
Se zalotite, da jeste, četudi niste lačni? Za tem se lahko skrivajo resnejše težave
Kulinarika
21. 4. 2023
Sanjate o tem, da bi bili priznani kuharski mojster? Ana Roš Stojan ponuja priložnost, zaposlila bo nove sodelavce
Rok uporabe
20. 4. 2023
Luka Jezeršek: "Časi, ko so se ljudje izgovarjali v restavracijah, ali lahko ostanke odnesejo domov psu, so mimo"
Kulinarika
20. 4. 2023
Kulinarika s pečatom modernosti in razgledom na najlepše slovenske gore
Kulinarika
19. 4. 2023
"Kupiš kilogram mesa, dobiš ga 200 gramov": ste že videli, kako obdelajo zrezek, preden pride do vas? (VIDEO)
Rok uporabe
19. 4. 2023
Krompir, testenine in riž - jih tudi vi vedno pripravite preveč? S temi triki jih nikoli več ne boste metali proč
Rok uporabe
18. 4. 2023
Tinkara Fortuna nas je povabila na reciklirano kosilo: naučila nas je priprave njokov, ki se stopijo v ustih (VIDEO)
Rok uporabe
18. 4. 2023
Razkrivamo sestavine recikliranega in domačega kosila na način Tinkare Fortuna (komaj boste čakali, da vam zaupa, kako se ga pripravi)
Rok uporabe
17. 4. 2023
Kako premišljeno uredništvo Metropolitan.si ravna s hrano? (VIDEO)
Rok uporabe
16. 4. 2023
Tudi prismojena jed je lahko slastna (ti namigi vas bodo pustili odprtih ust)
Kulinarika
15. 4. 2023
Zmajeve rolice v le nekaj tednih postale senzacija: ste že poskusili priljubljeno sladico? (FOTO)
Rok uporabe
14. 4. 2023
V koledar uradnih dni je v Sloveniji po več letih prizadevanj umeščen še eden (pri iniciativi sodelujemo tudi na Metropolitan.si)
Kulinarika
14. 4. 2023
Sodniki našega Masterchefa odločno povedali, kaj si mislijo o receptu svetovno znanega kuharja (presenečeni boste)
Kulinarika
12. 4. 2023
Svetovni kulinarični vodnik se je odločil: to je deset najboljših slovenskih restavracij
Kulinarika
12. 4. 2023
Ste za veliko noč skuhali preveč jajc? Razkrivamo, do kdaj bodo ostala užitna
Kulinarika
11. 4. 2023
Ni naključje, da so pomaranče pakirane v rdeči mrežici (nikoli ne bi uganili, zakaj)
Kulinarika
10. 4. 2023
Nasvet strokovnjakov: s tem čudežnim (a hkrati vsakdanjim) sadežem boste lažje umirjeno zaspali
Kulinarika
8. 4. 2023
Še eno priznanje za Ano Roš: National Geographic je na seznam najboljših gurmanskih destinacij uvrstil njeno restavracijo
Slovenija
7. 4. 2023
Tinkara Fortuna nam je zaupala, kako bodo z družino preživeli veliko noč (na ta sladek način jo lahko praznujete tudi vi)
Kulinarika
7. 4. 2023
Kako pripraviti prav posebno velikonočno poslastico? (s preprostim receptom)
Kulinarika
4. 4. 2023
4 zdrave sestavine, ki poskrbijo za boljše razpoloženje (in širši nasmeh)
Kulinarika
4. 4. 2023
Obožujete kuhan krompir? Poznamo trik, kako do še boljšega okusa (in to s sestavino, ki jo mečemo v smeti)
Slovenija
3. 4. 2023
Slovenski McDonald's z novostjo, ki bo navdušila mnoge
Kulinarika
3. 4. 2023
Priljubljeni ljubljanski bistro je zaprl vrata, poglejte, kaj ga bo nadomestilo
Kulinarika
1. 4. 2023
Vode, v kateri ste kuhali jajca, nikar ne zlivajte v odtok: ne boste verjeli, zakaj
Kulinarika
1. 4. 2023
S tem priljubljenim sadjem lahko na naraven način pobelite svoje zobe: odlično je tudi za otroke
Psihologija
1. 4. 2023
Kakšen je recept za osebno srečo: rešitev ni lahko dosegljiva, a je vredna truda
Kulinarika
26. 3. 2023
Kava vas lahko res prebudi in ne škodi vašemu zdravju, a le če ne delate teh 3 napak (sami sebi boste hvaležni)
Kulinarika
26. 3. 2023
Ali bi pojedli kolač, ki ga natisne laser? (VIDEO)
Kulinarika
23. 3. 2023
Poskusili smo novo blejsko sladico: kakšna je bila in ali bi lahko izpodrinila slavno kremšnito?
Zdravje
22. 3. 2023
Teh 5 vrst hrane ne smete uživati, če se ne želite prehitro postarati
Novejše
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se