Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
Verzi
Radarska slika padavin
Išči
Sensa
Elle
Aktivni
Cosmopolitan
Avtomagazin
Govori.se
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Zdravje
18. 3. 2023
Plesen na hrani - kaj pa zdaj? Odrežete in živilo brezskrbno pojeste? Pozor, to je zelo nevarno (preberite, zakaj)
Kulinarika
17. 3. 2023
Odprta kuhna se vrača: na Pogačarjevem trgu bo spet dišalo
Kulinarika
15. 3. 2023
Želi se približati ljudem: dobrote Ane Roš Stojan boste lahko poskusili na ...
Kulinarika
13. 3. 2023
Ste utrujeni? Pripravite sok, ki vas lahko že v nekaj minutah "dvigne od mrtvih"
Svet
12. 3. 2023
Cena jajc v zadnjem letu močno narasla: ponekod dražje tudi za 80 odstotkov
Kulinarika
11. 3. 2023
Ste poskusili že tisoč diet in vam nobena ni pomagala? Biokemičarka Jessie Inchauspé ima idealno rešitev
Trendi
9. 3. 2023
Petki na prostem: slikovita kulinarična tržnica se vrača v prestolnico
Zdravje
6. 3. 2023
Ste ves čas utrujeni? Morda (pre)pogosto jeste to priljubljeno hrano
Kulinarika
6. 3. 2023
Svetovno oboževana čokolada Toblerone nič več ne bo takšna, kot smo je vajeni: izvedeli smo, kakšne spremembe jo čakajo
Kulinarika
4. 3. 2023
Pri nakupu olja bodite zelo pozorni na to podrobnost
Dom
3. 3. 2023
VIDEO: To postavite v vrečko s kruhom in ostal bo svež do 3 tedne
Kulinarika
27. 2. 2023
Življenjska zgodba simpatične Štajerke: kako je po težkih letih naposled uresničila svoje sanje
Zimski športi
27. 2. 2023
Prvenstvo za tiste z debelejšimi denarnicami: v Planici v oči bodejo visoke cene hrane in pijače
Slovenija
23. 2. 2023
Slovenski sir je pri sosedih cenejši za kar 70 odstotkov: kako je to mogoče?
Kulinarika
22. 2. 2023
Popotovanje po ljubljanskih kulinaričnih doživetjih: kdo so najboljši ponudniki v mestu
Svet
22. 2. 2023
Ste vedeli, da je nekatera hrana, ki jo uživamo v Sloveniji, v ZDA prepovedana?
Kulinarika
21. 2. 2023
Kosilo na pustni torek: pečenica ali krof? Tehtnica vam bo hvaležna, če izberete ...
Kulinarika
21. 2. 2023
Pri Pekarni Ana uvedli novo spremembo
Kulinarika
16. 2. 2023
V hladilniku, na kuhinjskem pultu, v omari ... čebulo ste do sedaj shranjevali narobe
Slovenija
16. 2. 2023
So se zaradi višjih cen živil podražili tudi krofi? Presenečeni boste ...
Kulinarika
15. 2. 2023
Imamo ga! Tudi letos so izbrali najboljši krof v Sloveniji (preverite, kje ga pečejo)
Kulinarika
10. 2. 2023
Pojeste lahko le tri brazilske oreščke na dan: tega nikakor ne smete prekoračiti
Kulinarika
6. 2. 2023
Ani Roš Stojan ni dovolj? Odprla nov bistro – poglejte, kakšne so cene
Kulinarika
5. 2. 2023
Nataša Pirc Musar s peko tort navdušila Slovence: "Tako so lepe, da jih je škoda jesti"
Slovenija
30. 1. 2023
Vse od medu do alkoholnih pijač: Štajerci na Woltu najraje naročijo pivo. Kaj pa Ljubljančani?
Slovenija
28. 1. 2023
Izdelki na naših trgovskih policah odslej enake kakovosti kot v zahodni Evropi
Svet
28. 1. 2023
Nekoč znanstvena fantastika, zdaj resničnost: na krožnike prihaja v laboratoriju vzgojeno meso
Kulinarika
26. 1. 2023
VIDEO: Izbrskali smo način, kako si najhitreje in učinkovito pripravite solato za na pot
Kulinarika
21. 1. 2023
Bela ali rjava jajca? Kakšna je razlika in kaj je krivo za različne barvne odtenke
Živali
20. 1. 2023
V središču Celja opazili lisičko, kaj storiti, če jo srečate tudi vi? (VIDEO)
Novice
19. 1. 2023
Zmlete žuželke kot sestavina v hrani: Evropska komisija je prižgala zeleno luč
Slovenija
19. 1. 2023
Glovo razkriva, kakšno hrano Slovenci najpogosteje naročamo (to veliko pove o nas)
Slovenija
18. 1. 2023
Študentje naveličani "drobtinic": v prestolnici kuhajo brezplačne obroke
Zdravje
17. 1. 2023
Če ste v službi velikokrat utrujeni, vas lahko reši drobna, a zanimiva skrivnost: s seboj vedno vzemite malico
Slovenija
17. 1. 2023
Če ste kupili ta dva izdelka, ju ne zaužijte! Na prodajnem mestu vam bodo vrnili denar
Kulinarika
11. 1. 2023
V zimskem času se izogibajte tem 6 živilom (z njimi lahko škodite svojemu zdravju)
Kulinarika
9. 1. 2023
Največja napaka, ki jo počnemo pri zamrzovanju mletega mesa
Kulinarika
6. 1. 2023
Preprost trik: solato ohranite svežo ves mesec
Kulinarika
30. 12. 2022
Novega leta si v Jugoslaviji niso mogli zamišljati brez teh treh jedi (recepti)
Kulinarika
30. 12. 2022
Savina Atai je zaupala, kako pripravi posebno pomlajevalno čokolado (imamo recept)
Kulinarika
30. 12. 2022
Zakaj ne bi tokrat svojo penino spektakularno odprli kar s sabljo, sekiro ali smučko? Tako preprosto je!
Novejše
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se