METROPLAY
Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Od blizu
Nov začetek
Hrana na dobri poti
Aktivni
Avto Magazin
Cosmopolitan
Elle
Govori.se
Sensa
Story
METROPLAY
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Živali
Podkasti
Radarska slika padavin
Kulinarika
Prehrana ljubljenčkov
Nova študija šokirala znanost – kolikokrat na dan naj bi hranili psa?
9. 5. 2022
Spremembe na krožniku
5 užitnih rastlin, ki jih lahko naberete v svoji bližini
8. 5. 2022
Mala skrivnost
Ljubitelji jagod: si želite, da bodo vaše jagode sveže dlje časa? Izvolite trik!
5. 5. 2022
Kontroverzno
Ste že videli novo embalažo Domaćice, ki je povzročila BURNE odzive?
3. 5. 2022
Čas druženj na prostem
Boste TA VIKEND organizirali prvi letošnji piknik? TO morate pripraviti za vaše najdražje!
30. 4. 2022
Avtohtono vino
Spoznajte novo kraljico Metliške črnine! Lepotico čaka zanimiva naloga
28. 4. 2022
Posledice vojne
Bo zaradi napada na Ukrajino prišlo do družbenih nemirov v Afriki?
28. 4. 2022
Uporablja tudi mešalnik
Bizarno: 35-letnik že več kot desetletje uživa izključno surovo meso
26. 4. 2022
Dan brez zavržene hrane
Ne boste verjeli, koliko UŽITNE hrane vržemo stran in kakšne so POSLEDICE
24. 4. 2022
Odprta kuhna
Kulinarična tržnica bo potovala po Sloveniji: preverite, KDAJ bo v bližini vašega kraja
22. 4. 2022
Gurmani, tu boste brez dvoma zadovoljili svoje brbončice (in vse druge čute!)
20. 4. 2022 | Promocijska objava
Zanimiva dejstva
Nori na banane? Toliko jih na mesec pojemo Slovenci
20. 4. 2022
Manjši vnos natrija
Znanstveniki razvili poseben pribor za bolj zdrav obrok
19. 4. 2022
Ekologi brez meja
"Na svetu zavržemo toliko hrane, kot jo pridelamo na območju 635-kratne velikosti Slovenije"
19. 4. 2022
Varno prehranjevanje
Pazite, da vas ne zanese! V enem dnevu lahko pojeste le toliko pirhov
17. 4. 2022
Tradicionalne jedi
Velikonočni zajtrk: kakšen je POMEN hrane na praznični mizi
17. 4. 2022
Recept
Praznična pogostitev: jagnječja zarebrnica z zelenjavno prilogo
17. 4. 2022
Naj ne bo tolažba
Praznično prenajedanje: ne uživajte hrane s čustvi, opozarja stroka
16. 4. 2022
Recepti
To so velikonočne jedi, na katere ne smete pozabiti čez praznični vikend
14. 4. 2022
Radovljica
Tradicija se nadaljuje! Prihaja Festival čokolade
13. 4. 2022
V štirih korakih
Kako pripraviti božanski čemažev pesto?
13. 4. 2022
Slovenske dobrote
Nova kulinarična zgodba: Goriška Brda POVEZANA, kot še nikoli doslej
12. 4. 2022
Enostavna priprava
Kako pripraviti domačo vegeto?
12. 4. 2022
V Slovenski Bistrici
Iz skladišča odtujili 17 ton hrane, policisti preiskujejo dogodek
12. 4. 2022
Pijejo ga tudi kronane glave
Ste vedeli, da gin velja za najbolj zdravo alkoholno pijačo? 6 razlogov, zakaj je tako!
11. 4. 2022
Tako enostavno
Ves ta čas ste NAROBE ribali sir: TA trik vam bo olajšal delo!
11. 4. 2022
Kuhanje s Kenwoodom
Želite družino navdušiti z nenavadno in nadvse zabavno jedjo? Imamo pravi recept in imamo pravega pomočnika
8. 4. 2022 | Promocijska objava
Kulinarika povezuje: Dubrovnik v Ljubljani
5. 4. 2022 | Promocijska objava
Višje cene surovin
Katera slovenska podjetja načrtujejo podražitev mesa in mesnih izdelkov?
1. 4. 2022
Slaba novica
Ljubljančani so šokirani! ZAPIRA se priljubljena restavracija
31. 3. 2022
Lahko tudi v Sloveniji zmanjka zalog hrane?
(VIDEO) Panika na Kitajskem: "Čakalne vrste v trgovinah in po tržnicah so se raztezale skozi vrata, po ulicah"
30. 3. 2022
PRESENETLJIVO
Ta sestavina bo vašo paradižnikovo omako za vedno spremenila – na boljše!
30. 3. 2022
Dubrovnik v Ljubljani
Dva izjemna chefa, dve neponovljivi gastronomski izkušnji, dve legendi
17. 3. 2022 | Promocijska objava
Z njimi boste navdušili
Malo dela za velik užitek: preverite preprost recept za domače kvašene ptičke
12. 3. 2022
Teden restavracij
Vračajo se! Vrhunske jedi po zmernih cenah
10. 3. 2022
Posledice vojne
Nov cenovni šok! Za koliko se bo podražila hrana?
10. 3. 2022
Kako je najbolje ugrizniti vanj?
(VIDEO) Stavimo, da burger že ves čas uživate napačno
10. 3. 2022
Obetajo se novosti
Ljubitelji Odprte kuhne boste letos deležni kulinaričnih presenečenj
10. 3. 2022
Nenavadna predjed
Kakšna najdba! Par nikoli ne bo pozabil obletnice poroke
9. 3. 2022
Omejene zaloge hrane
Bo lakota zavladala svetu?
7. 3. 2022
Za oblizniti vse prste
RECEPT (po priljubljenem sladoledu) za torto PLANICA (iz BAM knjige receptov)
3. 3. 2022
Novejše
Starejše
Najbolj brano
Padla je odločitev: to so najboljše in najslabše slovenske tradicionalne jedi
Kam na brunch v Ljubljani? Mestna kulinarična pokrajina bogatejša še za eno točko
Panettone, pandoro, stollen ... Poznate značilnosti božičnih peciv širom sveta?
Naročite se na e-novice
Naroči se