J. B. | 20. 12. 2022, 15:11

Lionel Messi spi s pokalom, 'pozabljeni' Cristiano Ronaldo pa se pripravlja na podpis najbogatejše pogodbe v zgodovini

Profimedia/Instagram/Lionel Messi/fotomontaža

Portugalski zvezdnik je trenutno povsem v senci koga drugega kot argentinskega nogometnega genija, toda kmalu bodo žarometi spet usmerjeni vanj.

Lionel Messi veseljači, popiva, se veseli in spi z najbolj cenjenim pokalom v svetu športa, Cristiano Ronaldo pa je izginil neznano kam. Na Instagramu se je nazadnje javil pred tednom dni, da bi - recimo - čestital svojemu velikemu tekmecu Messiju, bi bilo bržčas preveč optimistično pričakovati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Toda ko se bo prah po koncu svetovnega prvenstva v Katarju polegel, bo Cristiano Ronaldo skoraj zagotovo spet stopil v središče pozornosti nogometne javnosti. Portugalec se namreč pripravlja na podpis najbolj osupljive in hkrati dobičkonosne pogodbe v zgodovini nogometa.

Vsako leto bogatejši za 200 milijonov

Španski časnik Marca še naprej trdi, da bo Ronaldo, ki je po slovesu od Manchester Uniteda trenutno brez kluba, kariero zagotovo nadaljeval v Savdski Arabiji. Tam naj bi podpisal za Al Nassr, pri katerem bo predvidoma ostal dve leti in pol. V tem času bo še povečal svoje premoženje, dejansko bo zaslužil toliko, kot ni pred tem nikjer. Bogati Arabci ga snubijo z neverjetno letno plačo v višini astronomskih 200 milijonov evrov!

Marca je napovedala, da bo Ronaldo pogodbo podpisal še pred koncem leta. Do takrat naj bi ostal v Dubaju, kamor naj bi se zatekel po zanj zares katastrofalnem svetovnem prvenstvu.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije