J. B. | 22. 11. 2022, 14:17

V Katarju bi šla v zapor: Hrvatica z razgaljeno fotografijo razkrila svojega favorita (FOTO)

Instagram/Claudia Rivier

Če še ne veste, za koga bi navijali na svetovnem prvenstvu v nogometu, vam bo pri odločanju morda pomagala izzivalna objava dekleta, ki rada razkazuje svoje čare.

Vsako svetovno prvenstvo je tako festival najboljših nogometašev kot tudi takšnih in drugačnih medijske pozornosti željnih mladenk, ki na medmrežju brez sramu razkazujejo svoje obline. Dogajanje v Katarju je očitno zelo navdušilo tudi Claudio Rivier, Hrvatico iz Slavonije, ki se je slekla skoraj do golega in z javnostjo delila svoje zares obilne (naravne) prsi in sporočila, za koga bo navijala v Katarju. 

Vroči poziv, naj navijajo za Hrvaško

Njena odločitev seveda ni presenetljiva; je pač Hrvatica. In na svetovnem prvenstvu igrajo tudi Hrvati. "Svetovno prvenstvo v Katarju se je uradno začelo. Te lahko motiviram, da boš tudi ti navijal za Hrvaško?" je zapisala Claudia Rivier ob fotografiji, na kateri pozira zgolj v majhnem zgornjem delu "navijaškega" bikinija, ki zakriva le manjši del njenih prsi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Objava je hitro postala hit na Instagramu. Všečkalo jo je več kot 20.000 ljudi, komentiralo skoraj 500. "Vseeno mi je za nogomet, toda zaradi tega lahko navijam za Hrvaško!" ji je sporočil eden od očitno zelo navdušenih sledilcev. Toda ob tem je dobila tudi opozorilo: "Pojdi takšna v Katar. Dobila boš 15 let zapora." Ni treba poudarjati, da se ji v Katarju, kjer precej drugače gledajo na pravice žensk kot na našem koncu sveta, v takšni opravi zares ne bi pisalo nič dobrega.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije