METROPLAY
Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Od blizu
Nov začetek
Hrana na dobri poti
Aktivni
Avto Magazin
Cosmopolitan
Elle
Govori.se
Sensa
Story
METROPLAY
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Živali
Podkasti
Radarska slika padavin
Kulinarika
Presenetljivo?
Primerjali smo lanske in letošnje cene izdelkov pri priljubljenem trgovcu (to so ugotovitve)
16. 6. 2023
Popečen kruhek
Recept: Dobite obisk in jih želite presenetiti z okusnim prigrizkom? Za vas imamo rešitev!
13. 6. 2023
Dežela testenin
Zemljevid za gurmane: preverite, iz katerega dela Italije izvirajo vaše najljubše testenine
11. 6. 2023
Presežek
Ana Roš se je v Avstraliji s hčerko lotila ambicioznega podviga: neverjetno, kaj ji je uspelo (imamo fotografije)
9. 6. 2023
Odpoklic
Ste kupili ta namaz? Lahko je nevaren za vaše zdravje
9. 6. 2023
Ideje za restavracije
Gremo jest (Tina in Tomaž), najuspešnejša slovenska kulinarična vplivneža: "Ljudje vidijo samo trenutek, ko uživava v hrani, toda ..."
7. 6. 2023
Popolna jed za poletne večere: ste že poizkusili paradižnike v omaki?
7. 6. 2023 | Promocijska objava
Zgodba o uspehu
Pri 16 letih je odprla svojo prvo kavarno, zdaj o njenih slaščicah govori vsa Slovenija
5. 6. 2023
Je res tako nezdrav?
Mnogi imajo predsodke: miti o kečapu, ki jim ne bi smeli verjeti
3. 6. 2023
Zdrava rešitev
Kardiologi svetujejo: to je edini kruh, ki ga lahko jeste, kolikor želite
2. 6. 2023
Prestižno tekmovanje
Slovenski krožnik bi lahko postal najbolj trajnostna jed na svetu: vas zanima, kaj je na njem?
2. 6. 2023
Cene gredo v nebo
Enaki izdelki pri nas za polovico dražji kot v Italiji – vlada bo ukrepala
2. 6. 2023
Nenavadno in nadvse okusno
Nikoli niste pomislili na pohan paradižnik, a od danes naprej bo pogosto na vašem jedilniku
1. 6. 2023 | Promocijska objava
Sameja
Priljubljena pekarna v Ljubljani ostaja odprta: pek, ki se želi upokojiti, je našel rešitev
1. 6. 2023
Cene gredo v nebo
Draginja v Sloveniji kaže vse bolj ostre zobe: poglejte, kaj se je letos najbolj podražilo
31. 5. 2023
Pregrešno draga živila
Presenečeni boste: 5 najdražjih živil na svetu (nekatera stanejo več, kot zaslužite)
30. 5. 2023
Pregrešno draga sladica
Pazite, da vam ne pade na tla! 6000 evrov za kepico najdražjega sladoleda na svetu (poglejte, iz česa je narejen)
24. 5. 2023
Navdušeni boste
Recept: Nepričakovana, a nadvse okusna izbira! Kaj, če bi iz paradižnika naredili hrustljav čips?
24. 5. 2023
Horoskop
Vemo, kaj najraje jeste (glede na vaše astrološko znamenje): kdo bi dal vse za porcijo toplega golaža?
21. 5. 2023
Čas za piknik
Topi se v ustih: 2 recepta za marinado, zaradi katerih vas bodo klicali mojster žara
21. 5. 2023
Prva 'late-night' restavracija
Slovenski chef se je odrekel Michelinovi zvezdici! (pojasnil je, zakaj)
18. 5. 2023
Lahko kosilo
Ne veste, kaj narediti s paradižnikom? Preizkusite priljubljene polnjene paradižnike, nad katerimi boste navdušeni
16. 5. 2023
Naravno zdravilo
Odrešitev te pomladi: 7 naravnih zdravil proti alergijam
10. 5. 2023
Zdrava alternativa
Največja napaka, ki jo delamo pri cvrtju jajc (vaš zajtrk bo odslej še slajši)
10. 5. 2023
Za sladko poletje
Ne pustite se zavajati: znate ločiti domače jagode od uvoženih?
9. 5. 2023
V Ljubljani
Ena najbolj prestižnih restavracij v Sloveniji je zaprla svoja vrata: poznamo razlog
7. 5. 2023
Nova linija izdelkov
Perutnina Ptuj vstopila na trg brezmesnih živil: ne boste verjeli, iz česa je nova (vegetarijanska) Poli klobasa
6. 5. 2023
Katastrofa
'Napaka' enega kmeta povzročila pogin prek deset milijonov čebel (VIDEO)
3. 5. 2023
Kulinarična novost
Picerija v Trstu ponuja pico s črički: bi jo poskusili?
3. 5. 2023
Rok uporabe
"Trajnostni smo toliko, kot se nam splača," ali zakaj družine na leto skozi okno vržejo več kot 350 evrov? (VIDEO)
25. 4. 2023
Rok uporabe
Nataša Pirc Musar si želi kljub hudemu tempu ostati zvesta sebi: priznala nam je, katero jed bi lahko jedla do konca življenja
24. 4. 2023
Rok uporabe
Nataša Pirc Musar je z nami delila recept nevsakdanje, a puhaste slaščice (izvira iz japonske kuhinje)
24. 4. 2023
Rok uporabe
Filip Flisar je za nas pripravil domačo štajersko joto: izvedeli smo, zakaj ne nosi več ikoničnih brkov (VIDEO)
22. 4. 2023
Male skrivnosti velikih mojstrov
Boste sončno soboto izkoristili za piknik? Priznani kuharski mojster je razkril preprost trik za še okusnejšo hrano z žara
22. 4. 2023
Rok uporabe
Skrivna sestavina Flisarjeve jote s kislo repo je ... - zagotovo ste zanjo že slišali (preberite, kaj potrebujete za kuhanje)
22. 4. 2023
Imejte se radi
Se zalotite, da jeste, četudi niste lačni? Za tem se lahko skrivajo resnejše težave
21. 4. 2023
Nova služba
Sanjate o tem, da bi bili priznani kuharski mojster? Ana Roš Stojan ponuja priložnost, zaposlila bo nove sodelavce
21. 4. 2023
Rok uporabe
Luka Jezeršek: "Časi, ko so se ljudje izgovarjali v restavracijah, ali lahko ostanke odnesejo domov psu, so mimo"
20. 4. 2023
Gastronomski užitki
Kulinarika s pečatom modernosti in razgledom na najlepše slovenske gore
20. 4. 2023
Standardni postopek?
"Kupiš kilogram mesa, dobiš ga 200 gramov": ste že videli, kako obdelajo zrezek, preden pride do vas? (VIDEO)
19. 4. 2023
Rok uporabe
Krompir, testenine in riž - jih tudi vi vedno pripravite preveč? S temi triki jih nikoli več ne boste metali proč
19. 4. 2023
Novejše
Starejše
Najbolj brano
Padla je odločitev: to so najboljše in najslabše slovenske tradicionalne jedi
Kam na brunch v Ljubljani? Mestna kulinarična pokrajina bogatejša še za eno točko
Panettone, pandoro, stollen ... Poznate značilnosti božičnih peciv širom sveta?
Naročite se na e-novice
Naroči se