METROPLAY
Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Od blizu
Nov začetek
Hrana na dobri poti
Aktivni
Avto Magazin
Cosmopolitan
Elle
Govori.se
Sensa
Story
METROPLAY
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Živali
Podkasti
Radarska slika padavin
Kulinarika
Rok uporabe
Tinkara Fortuna nas je povabila na reciklirano kosilo: naučila nas je priprave njokov, ki se stopijo v ustih (VIDEO)
18. 4. 2023
Rok uporabe
Razkrivamo sestavine recikliranega in domačega kosila na način Tinkare Fortuna (komaj boste čakali, da vam zaupa, kako se ga pripravi)
18. 4. 2023
Rok uporabe
Kako premišljeno uredništvo Metropolitan.si ravna s hrano? (VIDEO)
17. 4. 2023
Rok uporabe
Tudi prismojena jed je lahko slastna (ti namigi vas bodo pustili odprtih ust)
16. 4. 2023
Poseben rogljiček
Zmajeve rolice v le nekaj tednih postale senzacija: ste že poskusili priljubljeno sladico? (FOTO)
15. 4. 2023
24. april
V koledar uradnih dni je v Sloveniji po več letih prizadevanj umeščen še eden (pri iniciativi sodelujemo tudi na Metropolitan.si)
14. 4. 2023
Ojoj
Sodniki našega Masterchefa odločno povedali, kaj si mislijo o receptu svetovno znanega kuharja (presenečeni boste)
14. 4. 2023
Gault&Millau
Svetovni kulinarični vodnik se je odločil: to je deset najboljših slovenskih restavracij
12. 4. 2023
Dobro je vedeti
Ste za veliko noč skuhali preveč jajc? Razkrivamo, do kdaj bodo ostala užitna
12. 4. 2023
Zanimivost
Ni naključje, da so pomaranče pakirane v rdeči mrežici (nikoli ne bi uganili, zakaj)
11. 4. 2023
Nasvet
Nasvet strokovnjakov: s tem čudežnim (a hkrati vsakdanjim) sadežem boste lažje umirjeno zaspali
10. 4. 2023
Kulinarika
Še eno priznanje za Ano Roš: National Geographic je na seznam najboljših gurmanskih destinacij uvrstil njeno restavracijo
8. 4. 2023
Prazniki
Tinkara Fortuna nam je zaupala, kako bodo z družino preživeli veliko noč (na ta sladek način jo lahko praznujete tudi vi)
7. 4. 2023
Pred veliko nočjo
Kako pripraviti prav posebno velikonočno poslastico? (s preprostim receptom)
7. 4. 2023
Hrana, ki osrečuje
4 zdrave sestavine, ki poskrbijo za boljše razpoloženje (in širši nasmeh)
4. 4. 2023
Male skrivnosti velikih mojstrov
Obožujete kuhan krompir? Poznamo trik, kako do še boljšega okusa (in to s sestavino, ki jo mečemo v smeti)
4. 4. 2023
Bolj zdrava izbira?
Slovenski McDonald's z novostjo, ki bo navdušila mnoge
3. 4. 2023
Kulinarični užitki
Priljubljeni ljubljanski bistro je zaprl vrata, poglejte, kaj ga bo nadomestilo
3. 4. 2023
Zanimiva ugotovitev
Vode, v kateri ste kuhali jajca, nikar ne zlivajte v odtok: ne boste verjeli, zakaj
1. 4. 2023
Ste vedeli?
S tem priljubljenim sadjem lahko na naraven način pobelite svoje zobe: odlično je tudi za otroke
1. 4. 2023
Psihološke ovire
Kakšen je recept za osebno srečo: rešitev ni lahko dosegljiva, a je vredna truda
1. 4. 2023
Za lepši dan
Kava vas lahko res prebudi in ne škodi vašemu zdravju, a le če ne delate teh 3 napak (sami sebi boste hvaležni)
26. 3. 2023
3D
Ali bi pojedli kolač, ki ga natisne laser? (VIDEO)
26. 3. 2023
Riklijeva rezina
Poskusili smo novo blejsko sladico: kakšna je bila in ali bi lahko izpodrinila slavno kremšnito?
23. 3. 2023
Pospeševalci staranja
Teh 5 vrst hrane ne smete uživati, če se ne želite prehitro postarati
22. 3. 2023
Previdno
Plesen na hrani - kaj pa zdaj? Odrežete in živilo brezskrbno pojeste? Pozor, to je zelo nevarno (preberite, zakaj)
18. 3. 2023
Enajsta sezona
Odprta kuhna se vrača: na Pogačarjevem trgu bo spet dišalo
17. 3. 2023
Pustite se razvajati
Želi se približati ljudem: dobrote Ane Roš Stojan boste lahko poskusili na ...
15. 3. 2023
Sprememba energije
Ste utrujeni? Pripravite sok, ki vas lahko že v nekaj minutah "dvigne od mrtvih"
13. 3. 2023
Visoke cene
Cena jajc v zadnjem letu močno narasla: ponekod dražje tudi za 80 odstotkov
12. 3. 2023
S knjižne police
Ste poskusili že tisoč diet in vam nobena ni pomagala? Biokemičarka Jessie Inchauspé ima idealno rešitev
11. 3. 2023
Na Pogačarjevem trgu
Petki na prostem: slikovita kulinarična tržnica se vrača v prestolnico
9. 3. 2023
Boljši spanec
Ste ves čas utrujeni? Morda (pre)pogosto jeste to priljubljeno hrano
6. 3. 2023
Selitev proizvodnje
Svetovno oboževana čokolada Toblerone nič več ne bo takšna, kot smo je vajeni: izvedeli smo, kakšne spremembe jo čakajo
6. 3. 2023
Zdravo
Pri nakupu olja bodite zelo pozorni na to podrobnost
4. 3. 2023
Čudežna rastlina
VIDEO: To postavite v vrečko s kruhom in ostal bo svež do 3 tedne
3. 3. 2023
Trmasta Cukerpekarca
Življenjska zgodba simpatične Štajerke: kako je po težkih letih naposled uresničila svoje sanje
27. 2. 2023
Navito do neba
Prvenstvo za tiste z debelejšimi denarnicami: v Planici v oči bodejo visoke cene hrane in pijače
27. 2. 2023
Primerjava cen
Slovenski sir je pri sosedih cenejši za kar 70 odstotkov: kako je to mogoče?
23. 2. 2023
Gourmet Ljubljana
Popotovanje po ljubljanskih kulinaričnih doživetjih: kdo so najboljši ponudniki v mestu
22. 2. 2023
Nenavadne omejitve
Ste vedeli, da je nekatera hrana, ki jo uživamo v Sloveniji, v ZDA prepovedana?
22. 2. 2023
Novejše
Starejše
Najbolj brano
Padla je odločitev: to so najboljše in najslabše slovenske tradicionalne jedi
Kam na brunch v Ljubljani? Mestna kulinarična pokrajina bogatejša še za eno točko
Panettone, pandoro, stollen ... Poznate značilnosti božičnih peciv širom sveta?
Naročite se na e-novice
Naroči se