METROPLAY
Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Ob skodelici kave
Metro minutke
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
1, 2, 3 ... bis!
Od blizu
Nov začetek
Hrana na dobri poti
Aktivni
Avto Magazin
Cosmopolitan
Elle
Govori.se
Sensa
Story
METROPLAY
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Živali
Podkasti
Radarska slika padavin
Kulinarika
Pustni torek
Kosilo na pustni torek: pečenica ali krof? Tehtnica vam bo hvaležna, če izberete ...
21. 2. 2023
Priljubljeni izdelki
Pri Pekarni Ana uvedli novo spremembo
21. 2. 2023
Idealno mesto
V hladilniku, na kuhinjskem pultu, v omari ... čebulo ste do sedaj shranjevali narobe
16. 2. 2023
Pustni čas
So se zaradi višjih cen živil podražili tudi krofi? Presenečeni boste ...
16. 2. 2023
Ocvrta dobrota
Imamo ga! Tudi letos so izbrali najboljši krof v Sloveniji (preverite, kje ga pečejo)
15. 2. 2023
Nasvet za zdravje
Pojeste lahko le tri brazilske oreščke na dan: tega nikakor ne smete prekoračiti
10. 2. 2023
Ana in Slon
Ani Roš Stojan ni dovolj? Odprla nov bistro – poglejte, kakšne so cene
6. 2. 2023
Delila je nove fotografije
Nataša Pirc Musar s peko tort navdušila Slovence: "Tako so lepe, da jih je škoda jesti"
5. 2. 2023
Dober tek
Vse od medu do alkoholnih pijač: Štajerci na Woltu najraje naročijo pivo. Kaj pa Ljubljančani?
30. 1. 2023 | Promocijska objava
Varstvo potrošnikov
Izdelki na naših trgovskih policah odslej enake kakovosti kot v zahodni Evropi
28. 1. 2023
Brez zakola
Nekoč znanstvena fantastika, zdaj resničnost: na krožnike prihaja v laboratoriju vzgojeno meso
28. 1. 2023
Uporaben nasvet
VIDEO: Izbrskali smo način, kako si najhitreje in učinkovito pripravite solato za na pot
26. 1. 2023
Kulinarične zanimivosti
Bela ali rjava jajca? Kakšna je razlika in kaj je krivo za različne barvne odtenke
21. 1. 2023
"Zvita zver"
V središču Celja opazili lisičko, kaj storiti, če jo srečate tudi vi? (VIDEO)
20. 1. 2023
Hrana prihodnosti
Zmlete žuželke kot sestavina v hrani: Evropska komisija je prižgala zeleno luč
19. 1. 2023
Dostava na dom
Glovo razkriva, kakšno hrano Slovenci najpogosteje naročamo (to veliko pove o nas)
19. 1. 2023
Želijo si sprememb
Študentje naveličani "drobtinic": v prestolnici kuhajo brezplačne obroke
18. 1. 2023
Ste vedeli?
Če ste v službi velikokrat utrujeni, vas lahko reši drobna, a zanimiva skrivnost: s seboj vedno vzemite malico
17. 1. 2023
Opozorilo
Če ste kupili ta dva izdelka, ju ne zaužijte! Na prodajnem mestu vam bodo vrnili denar
17. 1. 2023
Premišljeno
V zimskem času se izogibajte tem 6 živilom (z njimi lahko škodite svojemu zdravju)
11. 1. 2023
Kuhanje
Največja napaka, ki jo počnemo pri zamrzovanju mletega mesa
9. 1. 2023
Uporaben nasvet
Preprost trik: solato ohranite svežo ves mesec
6. 1. 2023
Se jih spomnite?
Novega leta si v Jugoslaviji niso mogli zamišljati brez teh treh jedi (recepti)
30. 12. 2022
Pregrešno dobro
Savina Atai je zaupala, kako pripravi posebno pomlajevalno čokolado (imamo recept)
30. 12. 2022
Naj poči
Zakaj ne bi tokrat svojo penino spektakularno odprli kar s sabljo, sekiro ali smučko? Tako preprosto je!
30. 12. 2022
Skrb vzbujajoče
Nikoli ni bilo tako slabo: pomanjkanje hrane po svetu doseglo rekordno raven
27. 12. 2022
Satira
Tilen Artač v podobi Angelce Likovič razkril tradicionalno slovensko recepturo
27. 12. 2022
Zdrave pregrehe
Raziskava je pokazala: priljubljena praznična jed ima številne pozitivne lastnosti na zdravje
26. 12. 2022
Velike razlike
Je hrana res cenejša pri sosedih? Takšna je primerjava Celovca, Gorice in Ljubljane
25. 12. 2022
Praznični čas
Se tudi vaši božični posladki hitro 'posušijo'? Imamo nasvete, kako jih pravilno shranjevati
24. 12. 2022
Različni običaji
Kako se slovenska tradicija praznovanja božiča razlikuje od drugih po svetu?
24. 12. 2022
Tradicionalne poslastice
Kaj bo nocoj na vaši mizi? Poglejte jedi, ki so za božični večer najbolj priljubljene tako po svetu kot tudi pri nas
24. 12. 2022
Praznični čas
Odpiralni časi trgovin se spreminjajo: preverite, kdaj boste lahko nakupovali
23. 12. 2022
Dobro je vedeti
Ne hranite račk s kruhom, ker jim bolj škodujete, kot pomagate
23. 12. 2022
Praznične jedi
Med prazniki na mizi ne sme manjkati sarma. Jo obožujete, a ne jeste več mesa? To je recept za vas
23. 12. 2022
Nekaj drugačnega
Poljub morja na ustnice: izšla je knjiga o ostrigah v Evropi avtorja Mateja Fišerja
22. 12. 2022
Nov trik
Bi morali kavo SOLITI? Presenečeni boste, kaj na to temo pravijo znanstveniki
22. 12. 2022
ZPS opozarja
Pazljivo pred prazniki: mamljiva hrana je lahko tudi zelo nevarna
17. 12. 2022
Opozorila se vrstijo
Skrb vzbujajoče: peka peciva v teh pekačih lahko ogrozi vaše zdravje
15. 12. 2022
Nasveti strokovnjakinje
Ste pravkar jedli, a ste še vedno lačni? Vemo, zakaj je temu tako
13. 12. 2022
... dober tek!
Ste mislili, da kokice redijo? Te ugotovitve vas bodo razveselile
11. 12. 2022
Novejše
Starejše
Najbolj brano
Padla je odločitev: to so najboljše in najslabše slovenske tradicionalne jedi
Kam na brunch v Ljubljani? Mestna kulinarična pokrajina bogatejša še za eno točko
Panettone, pandoro, stollen ... Poznate značilnosti božičnih peciv širom sveta?
Naročite se na e-novice
Naroči se